VIDEO//Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi: Din 15 mai Suceava va scăpa de carantină. Vor rămâne unele măsuri, în funcție de numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a participat, marți, la ora 18:00 la redeschiderea circulației rutiere pe Bulevardul 1 Mai în zona Spitalului Județean Suceava, redeschidere care a fost aprobată, marți, de CJSU Suceava la propunerea făcută de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Viceprimarul a declarat că „s-a făcut un pas mic pentru revenirea la normalitate prin ridicarea restricțiilor de circulație prin fața Spitalului Județean”.

El a arătat că această primă măsură de ridicare a unor restricții oferă încrederea că lucrurile sunt în desfășurare și spre bine.

„Sperăm noi că dacă sucevenii vor respecta, și vor respecta,  toate regulile în continuare, pe 15 mai Suceava va scăpa de carantină. Un lucru e clar. Scăpăm de carantină pentru că Ordonanța militară spunea clar că odată cu ieșirea din starea de urgență se ridică și starea de carantină. Trebuie însă să aflăm cu ajutorul epidemiologilor al celor de la Ministerul Sănătății ce restricții vor rămâne după 15 mai și acestea vor trebui comunicate sucevenilor”, a spus Harșovschi.

El a precizat că după 15 mai vor fi anumite restricții care se vor anunța în perioada următoare și care vor fi în funcție de numărul de cazuri existente.

Harșovschi e convins că după 15 mai va fi mai bine pentru suceveni dacă se respectă măsurile de distanțare socială

Viceprimarul a mai declarat că din 15 mai va fi ridicată și restricția restricționării traficului pe strada Scurtă.

El spune că treptat-treptat vor fi eliminate toate restricțiile.


Intră acum și în grupul de