A furat o maşină şi a accidentat grav un pieton


Intră acum și în grupul de

Un minor din Rădăuţi este cercetat pentru nu mai puţin de patru infracţiuni comise una după alta, în noaptea de luni spre marţi. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 03.00, pe DJ 208V, în interiorul comunei Pătrăuţi, A .I., în vârstă de 16 ani din municipiul Rădăuţi, fără a avea permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat grav pe P. LUCIAN, de 21 ani, localnic, care se deplasa în calitate de pieton, după care a părăsit locul accidentului.

Maşina aparţine lui M. Dorel din localitate, şi în jurul orei 02.30 a fost furata de H. C., în vârstă de 15 ani şi F. MARIUS de 19 ani, ambii din municipiul Rădăuţi, autoturismul fiind parcat pe un drum neclasificat din aceeaşi localitate.

Faţă de A. I. s-a dispus reţinerea pe o perioada de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „vătămare corporale gravă din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Autorul accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de