Consiliul Local Suceava aprobă transferul către SJU Suceava a 10 ventilatoare de urgență, 1000 de combinezoane de protecție și 10.000 de măști de unică folosință


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava se întrunește vineri în ședință de urgență pentru a adopta un proiect de hotărâre prin care se donează SJU Suceava ventilatoare și echipamente de protecție.

Potrivit proiectului de hotărâre se aprobă transmiterea în folosință gratuită către Spitalul Județean de Urgență „Sfântul loan cel Nou” Suceava a unui numar de 10 ventilatoare transport/urgență tip Oxivent Oxi4, achizitionate de Primăria municipiului Suceava.

Potrivit contractului de furnizare între Primăria Suceava și BPM Tehnologica SRL, valoarea contractului este de  847.875 lei, inclusiv TVA.

Totodată, vor fi transmise gratuit SJU Suceava un număr de  1000 combinezoane de protectie din TNT de 60gr/mp, închidere cu fermoar  și fixare pe încheieturi  și glezne, achiziționate de municipiul Suceava din catalogul electronic de la firma Intes Texis SRL la prețul total de 29.000 lei fără TVA.

Mai mult, se vor livra SJU Suceava un număr de 10.000 măști de unică folosință.


Intră acum și în grupul de