Bătut cu bâte de fosta concubină


Intră acum și în grupul de

După ce a făcut o vizită fostei concubine cu care a trăit peste 25 de ani, a primit o bătaie zdravănă de la aceasta. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 18:40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pătrăuţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că D. Constantin, în vârstă de 39 ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, fără forme legale în comuna Pătrăuţi, a fost victima unei agresiuni pe raza localităţii.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral minor nivel zero prin agresiune, plagă contuză regiune occipitală, halenă alcoolică”, rămânând internat pentru investigaţii amănunţite.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orelor 18:30, D. Constantin, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a venit la locuinţa fostei sale concubine, S. Lilia, în vârstă de 40 ani, cu care convieţuise în casa acesteia circa 26 de ani, unde între aceştia a avut loc o altercaţie fizică.
În ajutorul femeii a sărit şi fiica acestora, S. Codruţa, în vârstă de 20 ani, ambele lovindu-l cu bâtele peste cap şi corp.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de