A tâlhărit o tânără pentru a recupera banii pierduţi la jocuri mecanice


Intră acum și în grupul de

Jandarmii din cartierul sucevean Burdujeni au pus mâna pe un tânăr ce a lovit o tânără cu pumnii şi i-a furat poşeta, cu intenţia de a recupera banii pe care i-a pierdut la jocuri mecanice. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, maior Iulian Şveduneac, marţi, în jurul orelor 23:30, jandarmii aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică din cartierul Burdujeni, fiind alertaţi de ţipetele care se auzeau dinspre intrarea unui bloc situat pe strada Calea Burdujeni, s-au deplasat înspre locul respectiv, unde au observat o femeie lovită şi căzută la pământ şi un bărbat care fugea, având o poşetă în mână. Jandarmii au urmărit bărbatul în cauză şi l-au interceptat după aproximativ 15 – 20 m. Cele întâmplate au fost văzute şi de un locuitor din zonă, care a sărit în sprijinul jandarmilor.

Jandarmii au trecut la verificări şi au aflat că autorul se numeşte P. Lucian Ioan, are 22 de ani, este domiciliat în localitatea Sf. Ilie, judeţul Suceava şi după ce a pierdut o sumă considerabilă de bani la o sală de jocuri din Cartierul Burdujeni, a părăsit incinta acesteia şi a ieşit pe stradă, unde a observat-o pe tânăra de 24 ani care avea asupra sa o poşetă.

P. Lucian Ioan a urmărit-o aproximativ 200 m, iar când a văzut că tânăra intenţionează să intre în scara unui bloc, a ajuns-o şi a lovit-o de două ori cu pumnul în faţă, după care trântit-o la pământ şi i-a smuls poşeta fugind cu aceasta, fiind ulterior interceptat de jandarmi.

Asupra făptuitorului au fost găsite o şurubelniţă, un cuţit şi poşeta sustrasă care conţinea un portofel cu documentele victimei, 3 carduri bancare şi diverse obiecte personale care i-au fost restituite în totalitate.

La faţa locului au fost chemaţi şi poliţiştii, iar lui P. Lucian Ioan i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava pentru definitivarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de