Apel al dr. Anatolii Buzdugan către suceveni: Respectați toate măsurile impuse de autorități!Nu-și dorește nimeni ca Suceava să reintre în carantină.


Intră acum și în grupul de

Managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, dr. Anatolii Buzdugan, a făcut, vineri, un apel sucevenilor să respecte toate măsurile impuse de autorități pentru că nu dorește nimeni creșterea numărului de îmbolnăviri de Covid-19 și reintrarea în carantină.

„Facem un apel din partea tuturor angajaților Spitalului Județean de Urgență Suceava, din partea conducerii spitalului către populație care să respecte acele măsuri impuse de autorități prin instituirea stării de alertă pentru a evita anumite evoluții nefavorabile în răspândirea infecției pe raza județului Suceava”, a spus Buzdugan.

El a adăugat că nu-și dorește nimeni în momentul de față să existe o creștere importantă sau o răspândire importantă care ar putea să pună presiune mare pe Spitalul Județean Suceava care, cu siguranță, dacă se va întâmpla nu va destabiliza unitatea spitalicească.

Spitalul Județean Suceava- conferința de presa la intrarea principala !!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 15. Mai 2020

„Noi suntem pregătiți pentru orice situație, chiar și una nefavorabilă, dar cred că această națiune a plătit greu până în momentul de față datorită evoluției epidemiei”, a spus managerul interimar al SJU Suceava.

„Foarte importantă este distanțarea socială, purtarea măștii și spălatul pe mâini”, a adăugat dr. Buzdugan.

El a făcut apel la responsabilitate civică.

„Nu-și dorește nimeni ca Suceava să intre în carantină încă odată”, a conchis Anatolii Buzdugan.


Intră acum și în grupul de