Accident rutier cu doi raniti, in apropierea cabanei Ilisesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit joi dimineaţă, cu un echipaj de Descarcerare şi un echipaj SMURD la un accident rutier produs pe raza localităţii Ilişeşti, în apropierea cabanei. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, accidentul a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 10:20.

„Ajunşi la faţa locului, echipajele profesioniste au găsit într-o autoutilitară, marca Mercedes două victime încarcerate. Imediat, pompierii au izolat şi balizat zona, au descarcerat victimele acordând totodată şi primul ajutor medical împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, precizează căpitanul Dan Baltaru, din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al ISU Suceava.

Victimele accidentului, P. S., în vârstă de 38 ani şi C. I., în vârstă de 32 ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii amănunţite.

Căpitanul Baltaru a mai spus că s-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, respectiv deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi pe carosabil.

Autoutilitara, ce transporta o altă maşină pe plaformă, din cauza vitezei şi a curbelor din zonă a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac de la marginea pădurii. Maşina de pe plarformă a ajuns şi ea în şanţul de la marginea şoselei.


Intră acum și în grupul de