Peste 14 milioane de lei pentru investitii la SJU Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Peste trei milioane de euro, bani care provin din fonduri guvernamentale şi de la bugetul judeţului, au fost alocaţi în acest an pentru lucrări de investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că SJU Suceava beneficiază în acest an de peste 14 milioane de lei pentru investiţii, lucrările fiind în curs de execuţie. Astfel, au fost alocate fonduri pentru lucrările de refacere a terasei şi acoperişului spitalului, pentru reparaţiile la instalaţiile sanitare şi de canalizare din spital, pentru refacerea faţadelor, anveloparea şi refacerea instalaţiei de încălzire a celor patru pavilioane ale Spitalului Vechi.

Şeful deliberativului judeţean a mai precizat că CJ Suceava va mai finanţa şi lucrări de amenajare a intrărilor în spital, urmând ca şi parcul unităţii spitaliceşti să fie refăcut. „Eforturile financiare sunt mari”, a spus Fluture, care a menţionat că autorităţile doresc să schimbe faţa celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

De remarcat este că SJU Suceava se confruntă cu lipsuri financiare, fondurile actuale acoperind doar 22 la sută din necesarul de funcţionare pentru ultimul trimestru al acestui an.


Intră acum și în grupul de