Ieseni prinsi la furat in Complexul comercial Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi ieşeni au venit „la cumpărături” la un hypermarket din Suceava şi au vrut să plece fără să achite. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 18.10, au fost sesizaţi prin „S.N.U.A.U. 112” de T. DIANA, lucrător comercial la o societate comercială din Bucureşti- punct de lucru Suceava din complexul Shopping City Suceava, despre faptul că a surprins două persoane care au sustras bunuri din magazinul societăţii.

Patrula auto deplasată la faţa locului i-au identificat pe minora S. P., de 16 ani şi G. COSTEL, de 27 ani, ambii din municipiul Iaşi, care au fost reţinuţi de lucrătorii comerciali de la societatea prejudiciată, având asupra lor o sacoşă din plastic în care se aflau două geci damă îmblănite, cu mânecă lungă, din piele ecologică, de culoare neagră, luate de pe suportul de haine şi neachitate la casă.

Prejudiciul în valoare de 379,80 lei a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de