Din sant direct la spital


Intră acum și în grupul de

La finele acţiunii de înlocuire a conductelor de apă caldă şi agent termic de pe raza municipului reşedinţă de judeţ, nu întârzie să apară şi necazurile. Lăsând deoparte întârzierile lucrărilor şi traficul rutier care a devenit o corvoadă pentru toţi, o ultimă problemă o constituie şi accidentele de muncă.

Cel mai nou exemplu în acest sens a fost oferit pe parcursul zilei de joi, când în jurul prânzului, a fost chemată salvarea chiar în centrul oraşului. Aici un tânăr a fost acoperit de pământ chiar în timp ce săpa de zor pentru finalizarea lucrărilor. Băiatul de 21 de ani este din localitatea Todireşti, judeţul Iaşi.

Angajat al unei societăţi care se ocupă cu înlocuirea conductelor subterane, acesta îşi derula activitatea într-unul din şanţurile existente în zona Pieţei mari din municipiu. În jurul prânzului, un val de pământ l-a prins şi acoperit pe muncitor.

Speriaţi colegii de muncă au sunat imediat la Ambulanţă, după care au sărit în ajutorul tânărului îndepărtând cu lopeţile pământul care l-a acoperit.

Transportat de urgenţă la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, muncitorul a fost diagnosticat cu multiple leziuni în principal pe membrele inferioare. Chiar dacă viaţa nu i-a fost pusă în pericol, cadrele medicale au hotărât ca pentru siguranţa pacientului, acesta să-şi petreacă cel puţin o noapte pe patul de spital.


Intră acum și în grupul de