L-au oprit pentru ca vorbea la telefon in timp ce conducea si au constatat ca avea permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Pentru că vorbea la telefon în timp ce conducea, un sucevean a fost oprit de poliţişti pentru a fi amendat, dar când l-au verificat au constatat că are permisul suspendat, aşa că s-a ales cu dosar penal. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 09.30 poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia au oprit în trafic pe DN 17, în localitate, un autoturism, întrucât conducătorul auto folosea telefonul mobil în timpul deplasării.

Autoturismul era condus de P. CĂTĂLIN, de 33 ani, din municipiul Suceava, iar din evidenţe a rezultat că permisul de conducere este reţinut în vederea cercetărilor de către Serviciul Politiei Rutiere Brăila.

Suceveanului i s-a întocmită lucrare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule”.

Tot miercuri, agenţii Postului de Politie Fundu Moldovei au oprit pentru control pe DJ 175, un autoturism, condus de D. IULIAN, de 20 ani din localitate, care fiind verificat în baza de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana care nu poseda permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de