Țigări de contrabandă în valoare de peste 23.000 lei găsite de polițiștii de frontieră suceveni

Polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina au descoperit și confiscat 1.990 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 23.280 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, a declarat că în cursul zilei de sâmbătă, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat cu Ucraina, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit ascunse în vegetație, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Falcău, patru colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Baxurile cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a stabilit că acestea conțin 1.990 de pachete cu ţigări în valoare de 23.280 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

loading...