Minori depistati cu aparate furate, in valoare de 3000 euro, asupra lor


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au dat dovadă joi de operativitate şi au reuşit să pună mâna pe doi mici hoţi. Potrivit IPJ Suceava, joi, B. MARIAN, de 34 de ani, din municipiul Suceava, manager zonal al unei societăţi comerciale a sesizat faptul că în noaptea de 23/24.09.2009, persoane necunoscute au forţat geamul unui atelier al societăţii situat pe strada Traian Vuia, au pătruns în interior de unde au sustras un aparat SWITCH de fibră optică şi o sursă neîntreruptibilă – UPS, ambele în valoare de peste 3.000 de euro.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi în zona bazarului din municipiul Suceava minorii M. E., de 16 ani, din Ciucurova, judeţul Tulcea şi L. D., de 15 ani, din Iaşi, asupra cărora, într-o geantă de voiaj, au fost găsite cele două piese electronice reclamate a fi furate. Cele două piese au fost ridicate de la suspecţi şi restituite părţii vătămate, astfel că prejudiciul a fost recuperat total.

Totodată, s-a stabilit că cei doi sunt suspecţi de comiterea unui furt la 12/13.09.2009 dintr-un chioşc de unde au sustras 10 cartele SIM, mai multe pachete de ţigări şi alte produse alimentare, bunuri în valoare totală de peste 1.500 RON, bunuri pe care le-au consumat, reuşind recuperarea numai a 4 cartele SIM care au fost restituite părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi pentru comiterea infracţiunii de „furt”, propunere care a fost confirmată de procurorul de pe lângă Judecătoria Suceava, care a dispus continuarea cercetărilor cu autorii în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de