A furat gentile a trei femei


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat de poliţişti după ce a furat genţile a trei femei. Potrivit IPJ Suceava, miercuri seară, la ora 21.40, R. Marian, din municipiul Suceava a sesizat că Dorinei C., în vârstă de 55 ani, din localitate, i-a fost sustrasă poşeta de pe umăr, de către o persoană necunoscută. Femeia se îndrepta spre domiciliul fiicei sale, pe o alee iluminată, iar din spate a venit un tânăr necunoscut, care, din fugă, i-a smuls geanta de pe umăr şi a fugit printre blocuri.

Femeia a declarat poliţiştilor că în poşetă avea bunuri personale, verigheta din aur în greutate de 2,5 gr., două telefoane mobile, ambele cu carcase de culoare gri, fără a cunoaşte alte date de identificare ale acestora, cartea de identitate, abonamentul pe mijloacele de transport în comun, cheile de la apartamentul său şi al fiicei sale, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 500 lei.

Joi, la ora 10.00, B. Gheorghe, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că un tânăr necunoscut i-a smuls din mână Nataliei G., în vârstă de 79 ani localnică, o sacoşă din rafie în care avea bani şi alte bunuri.

Aceasta se deplasa spre Oficiul Poştal Nr. 3 din cartierul Burdujeni, şi în acest caz, din spate a venit un tânăr necunoscut, care din fugă fără să o lovească sau să o trântească la pământ, prin surprindere i-a smuls din mâna stângă o sacoşă din rafie şi a fugit printre blocuri într-o direcţie necunoscută. Femeia a declarat că în sacoşă avea un portmoneu de culoare neagră din material din plastic în care avea cartea de identitate pe numele său şi suma de aproximativ 180 lei, un telefon mobil şi două chei de la locuinţă. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 300 lei.

Tot joi, la ora 15.03, P. Vasile din municipiul Suceava, a sesizat faptul că H. DANIELA de 31 ani localnică, a intrat în scara blocului nr. 50 de pe strada Jean Bart, moment în care a venit din spate un tânăr necunoscut care, fără a o lovi sau trânti, prin surprindere i-a smuls din mâna dreaptă o geantă croşetată din macrame şi a fugit ieşind din scară, dispărând printre blocuri.
În geantă persoana vătămată avea un telefon mobil, un mănunchi cu cheile de la apartament şi cartela de intrare în scară. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 300 lei.

Poliţiştii au demarat cercetările, astfel a fost identificat şi reţinut pentru cercetări P. MIHAI, de 32 de ani, din municipiul Suceava, fiind suspectat de comiterea celor trei fapte.


Intră acum și în grupul de