Ion Lungu cere sucevenilor să poate masca, inclusiv pe stradă și să respecte distanțarea fizică, iar celor reveniți din străinătate să intre în autoizolare 14 zile: Nu vrem să ne întoarcem la problemele pe care le-am avut în aprilie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, un apel sucevenilor să respecte măsuri de prevenție a răspândirii noului coronavirus, iar celor care au revenit din străinătate le-a cerut să se autoizoleze 14 zile.

El a făcut apel sucevenilor să respecte în continuare regulile, cum ar fi purtatul măștilor de protecție în locurile publice, în spațiile închise, iar cei care pot suporta și pe stradă, dar și să respecte distanțarea fizică.

Primarul a spus că autoritățile locale sucevene au luat măsuri în zone publice pentru respectarea distanțării fizice și că a constatat că aceasta este respectată și în ceea ce privește transportul public în comun.

Totodată, Ion Lungu le-a solicitat sucevenilor care au revenit din străinătate să se autoizoleze 14 zile la domiciliu.

„Să stea 14 zile în autoizolare la domiciliu pentru că altfel riscă să pună în pericol viața celor dragi și a lor. Nu vrem să ne întoarcem la Suceava cu problemele pe care le-am avut în luna aprilie”, a declarat Ion Lungu.

El a spus că a văzut că au revenit mulți din zone roșii cum ar fi Italia, Spania sau Germania.

„Vă rog din suflet, respectați acea autoizolare de 14 zile. Vă respectați pe dumneavoastră, respectați familiile dumneavoastră, respectați comunitatea noastră”, a transmis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de