FOTO VIDEO // O gospodărie din localitatea Ilișești a fost puternic afectată de un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Exista pericolul de propagare la locuințele aflate în apropiere

Un incendiu violent a cuprins, marți seara, o gospodărie din comuna Ilișești. Pentru a lichida incendiul, pompierii militari suceveni au intervenit cu trei autospeciale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la două anexe gospodărești, construcții corp comun din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la două case de locuit, aflate în apropiere.

Pompierii au reușit să lichideze incendiu în aproximativ o oră și jumătate de la anunțarea lui, însă până atunci au ars o magazie pe o suprafață de aproximativ 50 mp și o bucătărie de vară, pe aceeași suprafață. Au mai ars circa trei metri cubi lemn de foc și 20 de baloți de paie. S-a degradat plafonul bucătăriei de vară.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect, menționează sursa.

Nu s-au înregistrat victime omenești, dar în incendiu a pierit un cățel.

Sursa citată precizează că pompierii militari au salvat cele două case de locuit din apropiere, cu bunurile aferente.

loading...