A simulat ca opreste la semnalul politistilor, dar a plecat mai departe pentru ca nu avea permis


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean a vrut să-i fenteze pe poliţişti, dar s-a oprit cu maşina într-un şanţ. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 10.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care rula cu viteză pe raza municipiului Fălticeni, pe strada Ion Creangă. În acel moment conducătorul auto a simulat oprirea după care a demarat fără a opri la semnal.

Poliţiştii au început urmărirea acestuia pe mai multe străzi, iar pe strada Plt. Iacob, care este acoperită cu pietriş, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un şanţ. În urma impactului cu malul şanţului, autoturismul a suferit avarii la partea din faţă, iar conducătorul auto a scăpat fără leziuni corporale.

Trecându-se la legitimarea acestuia s-a stabilit că se numeşte A. RAZVAN, de 18 ani, din municipiul Fălticeni şi din verificările efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredinţat de C. COSMIN din municipiul Fălticeni cu scopul de a se plimba.

Poliţiştii fălticeneni au întocmit dosare penale celor doi.


Intră acum și în grupul de