Si-a lovit vecinul cu un ciocan in cap


Intră acum și în grupul de

Doi vecini s-au luat la bătaie, unul dintre aceştia lovindu-l pe celălalt cu un ciocan în cap. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 20.11, Triajul Spitalului Municipal Fălticeni a anunţat faptul că la această unitate spitalicească a fost adus S. Marcel, de 23 ani, din comuna Forăşti, care a fost victima unei agresiuni pe raza localităţii de domiciliu.

Poliţiştii au efectua verificări la Spitalul Municipal Fălticeni, unde s-a stabilit că victima a fost adusă la unitatea sanitară cu o ambulanţă în jurul orelor 20.00, iar la internare prezenta diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut deschis, comoţie cerebrală, plăgi scalp frontal şi temporal precum şi în regiunea nazală”. Întrucât pacientul prezenta stări de vomă, medicul de gardă a considerat că este necesară efectuarea de radiografii craniene şi consultul de specialitate al unui neurochirurg, motiv pentru care a dispus transportarea victimei la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Secţia Neurochirurgie.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au aflat că în cursul zile, în jurul orelor 19.00, S. Marcel a fost lovit peste cap cu un ciocan de S. Ghiorghiţă. Incidentul a avut loc în apropierea locuinţelor acestora, care sunt învecinate şi fără garduri împrejmuitoare, pe fondul consumului de băuturi alcoolice de către acesta din urmă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, măsurile legale urmând a fi luate după examinarea medico legală.


Intră acum și în grupul de