PSD Suceava sustine ca PD-L continua campania imorala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat luni că PD-L continuă în Suceava o campanie electorală imorală după ce preşedintele organizaţiei municipale PD-L Suceava, primarul Ion Lungu, a spus că PSD plăteşte zvonaci care să-l denigreze în special în legătură cu lucrările care se fac în oraş.

Iordache a spus într-o conferinţă de presă că PD-L recurge la această metodă de intoxicare a electoratului pentru că nu au un candidat la alegerile prezidenţiale serios şi care să fie votat pentru faptele sale.

„Pentru că nu au un candidat care să fie votat pentru faptele sale, PD-L recurge la tertipuri şi atacuri”, a spus Iordache.

El consideră că PD-L nu mai are argumente în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi că din acest motiv dă vina pe PSD că populaţia municipiului Suceava este nemulţumită de modul în care se realizează lucrările de refacere a infrastructurii.

„Nu trebuie să fii om de ştiinţă ca să nu vezi ce se întâmplă în municipiu”, a spus Iordache, care a adăugat că PSD nu are motive să plătească zvonaci pentru a spune ceea ce este evident.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, sâmbătă, al Comitetul de Coordonare Local al PD-L Suceava că PSD apelează la mercenari politici pentru a dezinforma populaţia cu privire la proiectele care se derulează în municipiu şi că aceştia activează în parcurile din oraş şi în autobuze şi critică proiectele derulate în Suceava.

Prezent la şedinţă, preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut membrilor PD-L să-l susţină pe primarul Ion Lungu.

„Nu se poate să aibă PSD oameni plătiţi pe băncuţe în parc care să critice că primarul a săpat oraşul”, a spus Flutur, care a adăugat că e uşor să spui că sunt gropi, dar nimeni nu spune că acum se fac lucrări importante şi că primarul Ion Lungu a atras investiţii de peste o sută de milioane de euro.


Intră acum și în grupul de