Flutur despre eventuala retragere a PSD de la guvernare: „Bucurosi le-om duce toate, fie pace sau razboi” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că prin ieşirea de la guvernare, PSD aruncă ţara în criză. “Este problema dumnealor dacă aruncă ţara în criză”, a spus Flutur, care a adăugat că PD-L “este pregătit să ia măsuri de trecere a crizei şi măsuri economice şi că nu are o strategie de înlocuire din funcţii a membrilor PSD”.

Întrebat ce se va întâmpla dacă PSD va ieşi de la guvernare, vicepreşedintele PD-L a spus: “Bucuroşi le-am duce toate, fie pace sau război”.

Flutur a mai arătat că nu este normal ca ministrul de Interne să facă “glumiţe” legate de turismul electoral şi că PD-L “a mai avertizat în legătură cu acest minister, atunci când Vanghelie vorbea de nu ştiu ce arhive”.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor crede că prin declaraţia făcută, Gheorghe Flutur confirmă că Traian Băsescu nu va mai fi preşedintele României din 6 decembrie 2009.

„Referindu-se la criza politică pe care preşedintele Băsescu şi premierul Boc au adus-o la cote maximale, Gheorghe Flutur citează din Scrisoarea a III-a de Mihai Eminescu, în care liderul românilor este Mircea şi nu Traian. Conducerea PD-L a ajuns într-o stare gravă de disconfort electoral după ce candidatul pe care şi-l doresc se gândeşte din ce în ce mai serios să nu candideze, ţinând cont de sprijinul tot mai mic pe care îl primeşte din partea electoratului. Românii aşteaptă în această toamnă un lider pacificator, care să aducă stabilitatea în România, aşa cum a fost Mircea cel Bătrân”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de