Flutur, pe deplin multumit de prima editie a targului „Produs in Bucovina” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a arătat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută marţi, impresionat de rezultatele primei ediţii a Târgului de toamnă, “Produs în Bucovina”.

Derulată pe parcursul a trei zile, manifestarea s-a dovedit a fi, cel puţin în opinia preşedintelui Consiliului Judeţean, “o reuşită incontestabilă care a înregistrat peste 52.000 de vizitatori, cifră care a bătut toate recordurile de participare”.

În cadrul manifestării demarate vinerea trecută au fost prezenţi producători care şi-au etalat produsele 100% bucovinene. Cei mai mulţi dintre participanţi s-au arătat încântaţi de acţiune mai ales că au fost nevoiţi să se reaprovizioneze după ce produsele aduse s-au dat ca “pâinea caldă” încă din prima zi.

Cei mai fericiţi s-au dovedit a fi “pomicultorii din zona Fălticeni care nici nu s-au gândit că vor vinde aşa de multe mere”, a conchis preşedintele CJ. După Suceava, târgul se mută cu tarabe, bostani, cartofi, vaci şi boi la Cluj pentru ca apoi să ajungă şi la Timişoara.


Intră acum și în grupul de