Flutur, pe deplin multumit de prima editie a targului “Produs in Bucovina” (VIDEO)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a arătat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută marţi, impresionat de rezultatele primei ediţii a Târgului de toamnă, “Produs în Bucovina”.

Derulată pe parcursul a trei zile, manifestarea s-a dovedit a fi, cel puţin în opinia preşedintelui Consiliului Judeţean, “o reuşită incontestabilă care a înregistrat peste 52.000 de vizitatori, cifră care a bătut toate recordurile de participare”.

În cadrul manifestării demarate vinerea trecută au fost prezenţi producători care şi-au etalat produsele 100% bucovinene. Cei mai mulţi dintre participanţi s-au arătat încântaţi de acţiune mai ales că au fost nevoiţi să se reaprovizioneze după ce produsele aduse s-au dat ca “pâinea caldă” încă din prima zi.

Cei mai fericiţi s-au dovedit a fi “pomicultorii din zona Fălticeni care nici nu s-au gândit că vor vinde aşa de multe mere”, a conchis preşedintele CJ. După Suceava, târgul se mută cu tarabe, bostani, cartofi, vaci şi boi la Cluj pentru ca apoi să ajungă şi la Timişoara.

loading...