Din cauza vitezei a derapat si s-a rasturnat intr-o vale


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 11 ani a avut parte de senzaţii tari, după ce maşina în care se afla ca pasager a derapat pe drumul ud, s-a izbit de un parapet apoi s-a răstrunat într-o vale. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 12.42, pe DN 18, în afara localităţii Valea Stînei, comuna Cârlibaba, P. GHEORGHE, de 58 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului.

Maşina a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă şi a lovit parapetul metalic situat în partea stângă a drumului, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile la o diferenţă de nivel de 2.90 metri.

În urma impactului minorul B.G. de 11 ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism pe locul din stânga spate, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde nu a rămas internat, dar i s-a stabilit diagnostic: „contuzie coloană cervicală”, necesitând pentru vindecare 4 – 5 zile îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de negativ, dar i s-au recoltat şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de