Pieton accidentat in timp ce mergea pe mijlocul strazii


Intră acum și în grupul de

Doi pietoni au fost accidentaţi joi, unul dintre ei fiind lovit în timp ce mergea pe mijlocul străzii, iar celălalt, pe o trecere de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, joi la ora 10.45, pe strada Plevnei, din municipiul Suceava, B. Ştefan, de 60 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, în timp ce se deplasa pe mijlocul părţii carosabile a fost acroşat de un autoturism, condus de S. Vasile de 30 ani din localitate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a pietonului, dar care nu a rămas internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 alcool pur în aerul expirat, iar acestuia şi pietonului le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul prezenta halena alcoolică şi din cauza leziunilor nu a putut fi testat cu etilotestul.

Tot joi, la ora 15.00, pe B-dul. 1 Decembrie din Suceava, C. Petru, de 25 ani din Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturism, ajungând la trecerea de pietoni din zona Metro a acroşat pe M. Profira, de 58 ani, din municipiul Suceava, angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Femeia a fost rănită , necesitând pentru vindecare 4-5 zile şi nu a rămas internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de