S-a deschis sezonul scorurilor „fluviu” la Campionatul Municipal de Fotbal


Intră acum și în grupul de

În primele două partide ale etapei a II-a a Campionatului municipal de fotbal s-au înregistrat scoruri fluviu. Campioana ediţiei precedente, echipa Interconti a trecut cu 13-3 de gruparea Adria. Rezultatul poate părea surprinzător pentru că formaţia Adria este destul de incomodă şi are în componenţă jucători buni, însă „maşinăria” Interconti a funcţionat perfect.

În cel de-al doilea meci al zilei, vicecampioana din sezonul trecut echipa Revine a învins formaţia Marvas cu 16-2. Toţi componenţii formaţiei Revine au înscris, inclusiv portarul Dumitru Botezatu, singura absenţă de pe lista marcatorilor a fost cea a lui Ovidiu Ciobanu, care a „punctat” totuşi oferind pase ideale coechipierilor săi.

Runda a II-a a competiţiei fotbalistice municipale a adus şi prima contestaţie. La meciul Omniasig-Civica, scor 2-3, meci splendid totuşi, prima din cele două grupări a contestat faptul că formaţia Civica a folosit 3 jucători sub 25 de ani, lucru nepermis de regulament şi nu a trecut pe foaia de joc decât 7 jucători pe teren evoluând şi al optulea. Contestaţia va fi analizată la finele acestei săptămâni de Comisia de Organizare a Campionatului Municipal.

Cel mai interesant meci al etapei a II-a s-a disputat între Sporting şi Kamer, prima din aceste două formaţii impunându-se cu scorul de 6-2. Deşi a cedat în prima rundă în faţa celor de la Real Sport, gruparea Sporting condusă excelent în teren de Bogdan Tudoreanu şi Marius Ciobanu a depăşit net una din surprizele plăcute ale Municipalului, echipa Kamer.


Intră acum și în grupul de