Intentiona sa vanda in bazar tigari fara documente de provenienta


Intră acum și în grupul de

Ţigări de contrabandă, în valoare de 85 milioane de lei vechi au confiscat frontieriştii sireteni de la un sucevean. Potrivit IJPF Suceava, vineri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret aflaţi în trafic, în timp ce executau o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, au oprit un autoturism marca „Mercedes”, ce era condus de P. Dumitru, în vârstă de 31 de ani, din Suceava.

Poliţiştii au verificat documentele iar când au trecut la verificarea mijlocului de transport, au descoperit 2000 de pachete de ţigări -800 pachete marca „ More”, 590 pachete marca „ Saint-George”, 610 pachete marca „ Viceroy”, de provenienţă ucraineană, fără documente legale de provenienţă.

Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, şoferul a declarat că le-a cumpărat de la diferite persoane pe care nu le cunoaşte şi intenţiona să le comercializeze în bazarul Suceava în vederea obţinerii de profit.

Tutunul, în valoare de 8.500 lei a fost ridicat în vederea confiscării, iar suceveanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de