„Cumparaturi” din Ucraina, fara acte


Intră acum și în grupul de

La un filtru, un tânăr din Păltinoasa şi unul din Fălticeni ce aveau burduşită maşina cu tot felul de „cumpărături” din Ucraina, au rămas fără marfa de contrabandă pentru că nu aveau acte. Potrivit IPJ Suceava sâmbătă, la ora 00.30, poliţiştii Postului de poliţie Şcheia, au depistat în trafic pe str. Aerodromului din localitate, autoturismul condus de A. Gheorghe, de 35 ani, din comuna Păltinoasa, ce era însoţit de R. Constantin, de 27 ani, din municipiul Fălticeni.

Poliţişti au verificat maşina şi în habitaclu şi portbagaj au găsit 20 saci cu zahăr, de câte 10 kg fiecare, de provenienţă ucraineană, 3 saci cu tărâţe de grâu, 100 pachete de ţigări, 10 sticle cu votcă la 500 ml fiecare, 6 sticle la doi litri fiecare cu alcool, un sac de detergent marca la 9 kg şi o canistră cu 30 litri motorină, fără a poseda acte de provenienţă.

Cei doi au declarat că au cumpărat bunurile din diferite localităţi din Ucraina şi nu au documente de provenienţă a mărfii, valoarea bunurilor fiind de aproximativ 1.500 lei.
Aceştia au fost sancţionaţi fiind dispusă în acelaşi timp şi ridicarea în vederea confiscării a bunurilor găsite în autoturism.


Intră acum și în grupul de