Prins in timp ce conducea masina tatalui fara a avea permis


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani a fost depistat de poliţiştii vicoveni, în timp ce conducea maşina tatălui său pe un drum naţional. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 13.00, pe DN 2E, pe raza oraşului Vicovu de Sus, cadrele Poliţiei Vicovu de Sus în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control trafic, au efectuat semnal de oprire unui autoturism.
Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar continuându-şi deplasarea, moment în care s-a trecut la urmărirea autoturismului, folosindu-se mijloacele acustice şi luminoase, rulând până pe strada Mihai Eminescu, nr. 920, unde şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit în curte asigurând poarta de acces în urma sa.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul aparţine lui U. Ioan şi a fost condus de fiul său minor U. I., în vârstă de 17 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de