Fostul director general PNL al Directiei Silvice Suceava, Valerian Solovastru a fost uns director al RNP


Intră acum și în grupul de

Noul director general al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, suceveanul Valerian Solovăstru, a fost instalat, luni, în funcţie, acesta fiind în ultima perioadă director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, acesta fiind una dintre cele mai înalte funcţii pe care fostul liberal le-a ocupat de când activează în domeniul silvic.

Valerian Solovăstru a declarat presei, la puţine momente după instalarea în funcţie, că în perioada următoare se va ocupa de preluarea atribuţiilor, formarea echipei de conducere şi soluţionarea problemelor care sunt în teritoriu.

Solovăstru, care a avut rezultate foarte bune ca director al Direcţiei Silvice Suceava îl înlocuieşte în funcţie pe Florian Munteanu, fostul director al RNP care era susţinut de PSD, partid care a ieşit de la guvernare la finele săptămânii trecute.

Valerian Solovăstru a fost până în februarie 2007 şef al Ocolului Silvic Pojorîta, apoi director al Direcţiei Silvice Suceava până în martie 2009, după care a preluat funcţia de director tehnic la aceeaşi unitate.


Intră acum și în grupul de