PNL crede ca in jaful de la Voitinel primarita Maria Plesca a fost in realitate amenintata de adversarii politici (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Ovidiu Doroftei, (fost prefect al judeţului în ultimele luni ale mandatului trecut) a solicitat în termeni imperioşi actualului prefect al judeţului, Sorin Arcadie Popescu, să „elucideze” cauzele care au dus la comiterea jafului de la Voitinel, în care a fost implicată primăriţa Maria Pleşca.

Doroftei a spus luni, într-o conferinţă de presă, că ar trebui să se afle în cel mai scurt timp posibil dacă „e vorba despre un jaf sau despre o acţiune de atenţionare politică?”. Fostul prefect a mai spus că a discutat personal cu primarul din Votinel care i-a explicat că i s-au luat din casă prea puţini bani faţă de câţi avea în momentul acela.

„Mi-a spus că i-au luat cea mai mică sumă de bani posibil de găsit la acel moment in casa. Şi ne întrebăm şi noi: este intimidare politică sau un jaf executat de neprofesionişti”, a declarat Doroftei care a cerut explicaţii şi în legătură cu modul în care autorităţile judeţene pun în practică dezideratul legat de „grija faţă de cetăţean şi de siguranţa lui”.

loading...