PNL crede ca in jaful de la Voitinel primarita Maria Plesca a fost in realitate amenintata de adversarii politici (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Ovidiu Doroftei, (fost prefect al judeţului în ultimele luni ale mandatului trecut) a solicitat în termeni imperioşi actualului prefect al judeţului, Sorin Arcadie Popescu, să „elucideze” cauzele care au dus la comiterea jafului de la Voitinel, în care a fost implicată primăriţa Maria Pleşca.

Doroftei a spus luni, într-o conferinţă de presă, că ar trebui să se afle în cel mai scurt timp posibil dacă „e vorba despre un jaf sau despre o acţiune de atenţionare politică?”. Fostul prefect a mai spus că a discutat personal cu primarul din Votinel care i-a explicat că i s-au luat din casă prea puţini bani faţă de câţi avea în momentul acela.

„Mi-a spus că i-au luat cea mai mică sumă de bani posibil de găsit la acel moment in casa. Şi ne întrebăm şi noi: este intimidare politică sau un jaf executat de neprofesionişti”, a declarat Doroftei care a cerut explicaţii şi în legătură cu modul în care autorităţile judeţene pun în practică dezideratul legat de „grija faţă de cetăţean şi de siguranţa lui”.


Intră acum și în grupul de