Oficial: Încă 23 suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19. În ultimele 24 de ore, trei suceveni cu Covid-19 au fost internați în spital, iar șapte externați
Prefectura Suceava a informat, marți, că în ultimele 24 de ore, trei suceveni au fost internați în spital cu Covid-19, iar șapte au fost externați, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical. În același timp, 23 suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19, numărul celor vindecați ajungând la 2.894.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 444 pacienți, dintre care 128 pacienți Covid-19, zece pacienți fiind în secția ATI. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați 50 de pacienți Covid-19 și 15 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Totodată, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ sunt 5.224 de persoane în autoizolare la domiciliu și o singură persoană în carantină instituționalizată. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu Covid-19.

Până acum, au ieșit din autoizolare 21.115 de persoane, iar din carantină instituționalizată – 3.107 de persoane.

„Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente”, mai menționează Prefectura Suceava.

loading...