A cumparat peste 1.000 de pachete de tigari din parcarea Vamii Siret


Intră acum și în grupul de

O tânără din Vicov a fost depistată de poliţişti cu peste 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care a spus că le-a cumpărat din parcarea vămii siretene. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 23.30, o patrulă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Siret şi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, au oprit în trafic pe strada Alexandru cel Bun din localitate un autoturism, condus de B. Constantin din oraşul Vicovu de Sus.

La controlul efectuat în portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 1.400 pachete ţigări fără a avea asupra sa documente de provenienţă. Conducătorul auto a declarat că întreaga cantitate de ţigări aparţine soţiei sale B. Petronela de 29 ani din oraşul Vicovu de Sus, care se afla în autoturism şi le-a cumpărat de la mai multe persoane din parcarea Vămii Siret.

B. Petronela a fost sancţionată cu avertisment în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990, iar cantitatea de 1.400 pachete ţigări în valoare de 5.600 lei a fost ridicată în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de