Trei conducatori auto s-au ales in week-end cu dosare penale


Intră acum și în grupul de

Un şofer băut, unul cu autoturismul neînmatriculat şi un conducător auto fără permis s-au ales duminică, cu dosare penale. Potrivit IPJ Suceava, la orele 02.00, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în timpul executării serviciului pe B-dul George Enescu din localitate, au oprit în trafic autoturismul condus de B. Ioan, de 53 ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, constatându-se o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestui rezultat, conducătorul auto fost condus la Spitalul judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

La orele 13.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier, efectuând activităţi de control pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, a oprit pentru control autoturismul condus de B. Tănase, de 57 ani, localnic. Poliţiştii au trecut la verificări şi s-a constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat.

Tot duminică, la orele 20.50, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu pe strada Farmaciei din localitate, au oprit în trafic autoturismul condus de R. Constantin, de 27 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

Tuturor li s-a întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de