Incendiu puternic la o gospodarie din Cajvana (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pagube de 700 milioane de le vechi a făcut un incendiu, duminică seară, într-o gospodărie din Cajvana. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 19:17, astfel că Garda de Intervenţie Solca împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cajvana au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Când pompierii au ajuns la gospodăria lui Viorel N., din oraşul Cajvana, str. Principală, ardeau acoperişul casei cu etaj şi care are un magazin la parter, magazia de lemne şi acoperişul bucătăriei de vară, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi o locuinţă învecinată.

Focul a fost stins la ora 20.57, dar până la sosirea pompierilor au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, magazia de lemne pe o suprafaţă de circa 15 mp, acoperişul bucătăriei de vară pe aproximativ 30 mp, mobilier, electrocasnice şi textile. De asemenea, s-au degradat bunuri casnice şi pereţii casei pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, pagubele estimate fiind de circa 70.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de către un conductor electric defect.

Pompierii au reuşit să salveze casa proprietarului, magazinul şi locuinţa învecinată în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de