Baisanu: „Semnaturile pentru sustinerea lui Traian Basescu sunt date de frica, iar cele pentru Crin Antonescu sunt oferite de buna voie” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Majoritatea semnăturilor de susţinere a candidaturii lui Traian Băsescu colectate de PD-L în judeţul Suceava „sunt strânse cu securea în mână” în instituţiile de stat, a apreciat luni preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

Potrivit acestuia, foarte mulţi oameni care lucrează în instituţii ale statului nemulţumiţi că fost obligaţi să semneze pentru candidatura lui Traian Băsescu au venit la PNL să semneze şi pentru susţinerea candidaturii lui Crin Antonescu. „Semnăturile pentru susţinerea lui Traian Băsescu sunt date de frică, iar cele pentru Crin Antonescu sunt oferite de bună voie. Asta este diferenţa între PD-L şi PNL”, a subliniat liderul liberal.

În opinia sa, PD-L se comportă ca un partid-stat şi aduce în amintirea românilor perioada comunistă, când tot poporul trebuia să susţină un singur om. „La PD-L e ca la alegerile din perioada comunistă, când toţi băteau din palme şi strigau , iar apoi se duceau acasă unde găseau o sărăcie lucie, frigiderele goale şi aceeaşi temperatură în casă”, a spus Băişanu.

Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că dacă Băişanu are elemente concrete despre astfel de situaţii să le prezinte, dar a spus că se îndoieşte că există astfel de cazuri. „Semnăturile sunt strânse pe o listă, iar fiecare listă e asumată de o persoană. Dacă are o situaţie clară să o spună, dar mă îndoiesc că 65.000 de persoane au fost forţate să semneze”, a spus Bălan. El consideră că lucrurile vor fi clarificate la alegerile prezidenţiale.


Intră acum și în grupul de