Camionul de terapie intensivă mobilă, achiziționat prin campania 1cm.ro a ajuns la Suceava și va fi donat Spitalului Județean. Ștefan Mandachi: În aceste zile poate fi văzut la primul metru de autostradă din Moldova


Intră acum și în grupul de

Camionul de terapie intensivă mobilă a ajuns la Suceava și urmează să fie donat Spitalului Județean de Urgență Suceava, a anunțat, miercuri, inițiatorul campaniei 2cm.ro, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi.

El a arătat că acest camion a ajuns fix la locul de unde s-a născut, respectiv la primul metru de autostradă din Moldova.

„Fără acest petec de asfalt, camionul nu ar fi existat niciodată, dar mai ales fără sprijinul masiv al oamenilor care ne-au ajutat donând bani. Mulți bani! M-am zbătut mult ca să fie scris fiecare nume al donatorilor pe camion și arată impecabil, ceea ce este foarte corect pentru toți cei implicați”, a menționat Mandachi.

El a arătat că acest camion a fost adus din Turcia și nu a avut niciun traseu prestabilit și urmează să ajungă în posesia proprietarului.

Camionul de Terapie intensivă mobilă este deocamdată  în proprietatea Crucea Roșie Suceava și mai este necesară întocmirea unor acte pentru a putea fi donat spitalului.

„Până se semnează toate actele de donație și se încheie toate procedurile, ar mai fi nevoie de câteva zile. Oricum nu poate funcționa bătând din palme, mai sunt echipamente care urmează să vină și instalații de conectat. E bine și peste câteva zile având în vedere că dacă nu ne grăbeam noi ca niște nebuni, putea ajunge în luna iulie. Deci am fost rapizi. În acest timp, toți donatorii pot să verifice ce-am făcut cu banii din donații dacă se deplasează la Primul metru de autostradă. E un act de respect pentru toți cei care au contribuit la această achiziție”, a menționat Mandachi.

El a explicat că acest camion va rămâne în zona primului metru de autostradă până când se rezolvă toate procedurile, iar  oamenii care l-au cumpărat prin donații pot să vadă pe ce au dat banii, mai ales că certificatul de naștere al acestui camion este la primul metru de autostradă.

Mandachi a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în campania  1cm.ro care se va încheia joi, oficial, cu o conferință de presă.


Intră acum și în grupul de