Noua conducere a Directiei Silvice Suceava a fost instalata


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului, Sorin Arcadie Popescu, i-a instalat miercuri dimineaţa, în funcţiile de conducere, pe noii manageri de la Direcţia Silvică Suceava, mulţumindu-le în acelaşi timp foştilor conducători ai instituţiei pentru eforturile care le-au făcut în fotoliile pe care le-au ocupat, aceştia fiind Sorin Ciobanu, Valerian Solovăstru (actualmente Director general al RNP Romsilva) şi Vasile Rusu.

Noul director al DS Suceava este Mihai Miheţiu (susţinut de PD-L), care a mai ocupat funcţia de director tehnic al instituţiei în mandatul în care actualul prefect Sorin Popescu a condus Direcţia Silvică Suceava. Miheţiu este unul dintre managerii recunoscuţi ca buni profesionişti ai Direcţei sucevene.

În funcţia de director tehnic a fost numit Marius Răguşitu, iar în cea de director economic, Silvia Făgurel, şi ea fiind una dintre persoanele care au condus, alături de Sorin Popescu, Direcţia Silvică Suceava.

“Fosta conducere a DS Suceava a reuşit în perioada în care a avut mandat, să facă o treabă bună şi pentru asta se cuvine să le mulţumim. Sper ca noii manageri să se ridice la înălţimea solicitărilor funcţiilor pe care le ocupă, în condiţiile în care administrează cea mai mare direcţie silvică din ţară, care a avut mereu reprezentanţi în structurile naţionale de conducere”, a ţinut să remarce la instalarea în funcţii, prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu.


Intră acum și în grupul de