Ioan Radu: „Punctul forte al botosanenilor este echipa” (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administrativă şi tehnică a formaţiei FC Cetatea Suceava a „spionat” viitoarele adversare din campionat care vor veni pe stadionul „Areni” la meciul direct FC Botoşani – Săgeata Stejaru din cadrul etapei a IX-a a seriei I a Ligii a II-a. Antrenorul principal al echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu a fost impresionat de calitatea jocului prestat de cele două grupări.

„Am văzut un meci de calitate între două echipe bine organizate, un meci care ne-a făcut să ne gândim că vom avea două partide extrem de dificile în campionat şi cu FC Botoşani şi cu Săgeata Stejarul.

Punctul forte al grupării vecine cred că este echipa în ansamblu. Cu excepţia lui Ghiceanu, un vârf de atac valoros peste medie şi a lui Apostol, un fotbalist extrem de experimentat, ceilalţi jucători de la FC Botoşani alcătuiesc un colectiv unit şi o echipă incomodă pentru orice adversar.

În mod cert FC Botoşani nu este nici Petrolul Ploieşti şi nici Sportul Studenţesc, dar va trebui să fim foarte atenţi cu adversarii noştri de sâmbătă pentru că vom avea un meci în care ambiţia şi dăruirea în joc vor fi esenţiale. Nu cred că formaţia oaspete va juca deschis, aşa cum au jucat grupările pe care le-am învins pe „Areni” şi nici noi nu ne vom arunca în atac din primul minut. Avem nevoie de prudenţă în apărare şi concentrare în atac şi dacă vom reuşi să tratăm ambele faze de joc cu aceeaşi atenţie atunci cred că victoria nu ne poate scăpa” a afirmat antrenorul principal al echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu la conferinţa de presă premergătoare meciului Cetatea Suceava – FC Botoşani din etapa a X-a a seriei I a Ligii a II-a.


Intră acum și în grupul de