Autorii atacului cu cocktail Molotov asupra unei mașini a ISCTR Suceava au fost trimiși în judecată pentru ultraj și distrugere//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi, cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunilor de „distrugere” şi „ultraj” după ce au aruncat un cocktail Molotov asupra unei mașini a ISCTR.

Potrivit procurorilor, în data de 2 mai 2017, în jurul orei 16:20, cei doi se aflau într-un autoturism marca Volkswagen Passat fără plăcuțe de înmatriculare.

Ei au proiectat o sticlă ce conținea substanță inflamabilă (cocktail Molotov) asupra autospecialei aparținând Inspectoratului pentru Control în Transportul Rutier Suceava, care se afla parcată pe marginea unui drum naţional de pe raza județului Suceava.

Sticla a lovit geamul lateral al autospecialei, explodând la impact, iar părți din aceasta au ricoșat în fața autovehiculului.

Substanța inflamabilă s-a extins pe asfalt unde a ars cu flacără de circa 1,5 metri înălțime, circa 10 minute, rezultând distrugerea geamului lateral stânga şi degradarea zonei lateral stânga spate, acţiunea inculpaţilor ameninţând integritatea fizică a doi inspectori ISCTR, care se aflau în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu – unul se afla în interiorul autospecialei, iar celălalt se afla în proximitate, lângă autospecială.

Dosarul va fi judecat de Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de