Gheorghe Flutur a inspectat asfaltarea DN 178 C Rădăuți-Frătăuți-Vicovu de Sus: Am solicitat constructorului mobilizare pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt

Președintele Consiliului Județean  Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, vineri, lucrările de asfaltare care se execută pe DJ 178C, Rădăuți-Frătăuții Vechi-Frătăuții Noi-Bilca-Vicovu de Sus, 21 de kilometri.

El a spus că acesta este un proiect de 10 milioane de euro, finanțat prin PNDL, cu un stadiu de execuție de 20%.

Potrivit lui Flutur se vor aplica 3 straturi de asfalt, lățimea drumului fiind de 8 m și că se vor executa două sensuri giratorii la intersecțiile cu drumurile spre Mușenița și Gălănești.

„Am solicitat celor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri să aibă în vedere proiectarea de sensuri giratorii pentru creșterea siguranței rutiere și fluidizarea traficul. Centura Rădăuțiului va trece cu o pasarelă peste acest drum județean modernizat”, a explicat Flutur.

El susține ca lucrările să fie finalizate cât mai curând.

„Având în vedere importanța acestui drum pentru întreaga zonă, un drum care este din ce în ce mai aglomerat, am solicitat constructorului mobilizare pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt”, a mai declarat Gheorghe Flutur.