Ludovic Orban susține că dacă s-ar fi ocupat liberalii de șoseaua de centură a Sucevei investiția era finalizată în decurs de doi ani


Intră acum și în grupul de

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la șoseaua de centură a Sucevei că a venit în județul Suceava pentru proiecte de investiții și a arătat că șoseaua de centură este un proiect inițiat de el în 2008 când era ministru al Transporturilor și că urmează să fie recepționat acum deși dacă liberalii s-ar fi ocupat de realizarea proiectului ar fi fost terminat în doi ani de zile și nu în 12 ani.

„Cred că prezența noastră este importantă aici pentru a finaliza, începe sau urmări proiecte de investiții importante pentru locuitorii județului Suceava.Acesta este scopul venirii noastre aici”, a spus Orban.

Conf de presa

Conf de presa

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 20. Juni 2020

El a reamintit că era ministrul Transporturilor în 2008 când s-a decis semnarea contractului pentru șoseaua de centură și că a trebuit să treacă 12 ani de zile până când s-a finalizat.

„Mă bucur că suntem noi cei care vom face recepția finală”, a spus premierul.

El susține că dacă liberalii s-ar fi ocupat de șoseaua de centură a Sucevei aceasta ar fi fost finalizată în decurs de doi ani.

„Este foarte important cine se ocupă de marile proiecte de infrastructură. Dacă noi am fi fost , ar fi fost terminată în 2 ani, 2 ani jumătate”, a declarat Ludovic Orban.


Intră acum și în grupul de