FOTO VIDEO // Efectul inundațiilor: Trafic îngreunat pe DN 17B după alunecări de teren, iar traficul feroviar Suceava-Câmpulung Moldovenesc a fost oprit temporar. Pompierii militari continuă să evacueze apa din gospodăriile din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Vremea severă din ultima perioadă a mai produs pagube în județul Suceava.

Astfel, Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat, luni dimineața, că pe DN 17B din județul Suceava se circulă alternativ din cauza alunecărilor de teren ce au avut loc în zonă.

Mai exact, alunecările au avut loc la kilometrul 57+950 de metri, între localitățile Broșteni și Vatra Dornei, pe o porțiune de 15 metri.

Aceeași sursă mai menționează că, pe secția de cale ferată 502 Suceava – Câmpulung Moldovenesc, localitatea Gura Humorului, traficul feroviar a fost oprit din cauza resturilor de vegetație ajunse pe calea ferată și a terasamentului afectat.

Astfel, trei trenuri cu călători au fost oprite în stațiile CF Gura Humorului, Frasin și Păltinoasa până la remedierea situației.

Pentru remedierea situației au intervenit lucrătorii CFR.

În același timp, pompierii militari suceveni intervin în Gura Humorului, pentru evacuarea apei din zeci de gospodării. Potrivit ISU, ploaia s-a mai oprit, iar apele s-au retras.


Intră acum și în grupul de