FOTO // O gospodărie din localitatea Sadova a fost puternic afectată de un incendiu izbucnit din cauza fumatului în locuri nepermise

Un puternic incendiu a izbucnit, luni noaptea, la o gospodărie din comuna Sadova. Focul a afectat mai multe clădiri și o mașină.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunțat la 01:57, iar pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o parte dintre anexele gospodărești și un autoturism, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul construcțiilor învecinate. Toate clădirile din gospodărie formau un corp comun, fiind construite majoritar din lemn.

Sursa precizează că incendiul a fost lichidat la ora 5:00, dar până atunci au ars un atelier de tâmplărie, o magazie de rumeguș și o magazie de unelte și scule pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp.

De asemenea, autoturismul a ars în proporție de 80% și s-au degradat învelitoarea din tablă, tavanele și pereții anexelor afectate, motoare electrice, scule de tâmplărie, circa 10 mp din fațada casei de locuit, un geam termopan și altele.

Pe de altă parte, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, adăpostul de animale, magazia de lemne și garajul, cu bunurile aferente.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în locuri nepermise.