Flutur la aniversarea Ansamblului „Ciprian Porumbescu”: „Pe atunci dansam cum imi cantau altii, acum altii danseaza cum cant eu” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În cadrul întâlnirii aniversare ce a avut loc joi la sediul CJ Suceava, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de existenţă şi activitate a Ansamblului “Ciprian Porumbescu”, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, şi-a adus aminte că în liceu a fost coordonator al echipei de dansuri.

Gheorghe Flutur le-a spus foştilor şi actualilor membri ai Ansamblului prezenţi la întâlnire că la aniversarea a 30 de ani de când a absolvit liceul, la Câmpulung Moldovenesc, un fost coleg i-a amintit că a fost în echipa de dansuri, pe care a şi coordonat-o la un moment dat. „Mi-a spus că pe atunci dansam cum îmi cântau alţii, acum alţii dansează cum cânt eu”, a spus glumind Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava le-a mulţumit membrilor Ansamblului Ciprian Porumbescu pentru performanţele înregistrate pe parcursul celor 55 de ani de existenţă şi s-a pronunţat pentru o ofensivă pe plan naţional a acestui ansamblu artistic.

El a spus că pentru prima dată s-a discutat de înfiinţarea unui astfel de ansamblu în anul 1903 în Clubul Român, în anul 1953 s-au făcut primii paşi, iar în 1954 au început să fie organizate spectacole cu artişti în ţară.


Intră acum și în grupul de