Tigari ascunse in bordul microbuzului unui botosanean


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din Punctul de Trecere a frontierei Siret au descoperit în bordul microbuzului unui botoşănean, 600 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit IJPF Suceava, joi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un microbuz marca „Volkswagen Transporter”, D. Ioan, în vârstă de 49 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, astfel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul maşinii, un număr de 600 pachete de ţigări marca „Saint George”, de provenienţă ucraineană.

Bărbatul a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Ţigările în valoare de 2574 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de