Prefectul Sorin Popescu, victima unui accident rutier in orasul Frasin


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a fost victima unui accident rutier, reprezentantul Guvernului în teritoriu fiind în afara oricărui pericol însă cu dureri serioase la coloana vertebrală. Evenimentul a avut loc vineri după amiaza, în zona oraşului Frasin (la ieşirea din Doroteia), maşina în care se afla prefectul fiind lovită de un autovehicul (Dacia papuc) care a intrat pe contrasens, ocupanţii acesteia fiind răniţi şi transportaţi la spital de urgenţă.

Prefectul de Suceava a declarat presei că vineri după amiaza se deplasa în localitatea în localitatea Doroteia din oraşul Frasin, iar o autoutilitară de transport geamuri termopan, care venea din sens invers a intrat în depăşirea unui camion şi a lovit maşina Prefecturii Suceava, un VW Touareg de culoare neagră.

Sorin Popescu a precizat că atât şoferul camionului depăşit de autoutilitară cât şi şoferul său au încercat să evite accidentul, însă şansele au fost practic anulate de lipsa de spaţiu de manevră şi de timpul foarte scurt. „Veneau cu viteză şi nu au reuşit să depăşească autocamionul. Şoferul camionului a încercat să tragă cât mai mult spre dreapta, iar şoferul meu a tras maşina până în parapet, dar nu s-a putut evita impactul”, a mai spus prefectul Sorin Popescu.

În urma acestui accident, cei doi ocupanţi din autoutilitară au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Prefectul a menţionat că atât el cât şi şoferul nu au păţit nimic şi că s-a declanşat air-bag-ul care le-a oferit protecţie. „Sper că cei doi nu au suferit răni grave”, a mai spus prefectul judeţului Suceava.


Intră acum și în grupul de