Scandal la Buda


Intră acum și în grupul de

Trei tineri s-au ales cu dosare penale după ce au provocat un scandal, unul dintre ei conducând şi sub influenţa alcoolului. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 00.20, prin „S.N.U.A.U. 112” a fost sesizat despre faptul că la locuinţa lui B. Ionel, de 43 ani, din satul Buda, comuna Zvoriştea s-a produs un scandal, de către mai multe persoane care i-au pătruns ilegal în curte.

Din cercetări s-a stabilit că în vineri, B. Andrei de 19 ani, împreună cu P. Petru, de 26 ani şi B. Cristi, de 18 ani, toţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au pătruns în mod ilegal în curtea lui B. Ionel, distrugând poarta de acces şi geamurile locuinţei, deteriorând antena parabolică TV Satelit, ca urmare a unor neînţelegeri anterioare, provocând pagube în valoare de aproximativ 1.500 lei.

Cei trei s-au deplasat la locuinţa victimei cu un autoturism, care a fost condus de P. Petru. În urma intervenţiei, acesta din urmă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celor trei li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu, iar lui de P. Petru şi pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de