Nu au acordat prioritate si au ajuns la spital in stare grava


Intră acum și în grupul de

Datorită neacordării priorităţii de trecere, un biciclist şi un minor pasager pe un mopedist au ajuns în stare gravă la spital. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 08.45, în afara municipiului Rădăuţi, pe DJ 178F, la intersecţia cu DJ 178C, F. Dragoş de 75 ani, din comuna Frătăuţii Vechi, în timp ce se deplasa cu bicicleta, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă regulamentar de J. Dragoş, de 49 ani, din comuna Frătăuţii Noi şi a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistului.

Şoferul autoutilitarei purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, în jurul orei 11.15, pe strada Mihai Botnar, din municipiul Rădăuţi, la intersecţia cu strada Recoltei, minorul O. V., de 16 ani, din localitate, ce nu posedă atestat de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră, în timp ce conducea un moped, de asemenea nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de F. Gheorghe, de 31 ani, din comuna Burla şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a minorului S.D., de 15 ani localnic, pasager pe moped care purta cască de protecţie.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, iar cel al mopedului purta cască de protecţie, ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de