Wizz Air aplică un discount de 20 la sută pentru toate zborurile spre și dinspre Londra Luton la rezervările efectuate în cursul zilei de vineri


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică linie aeriană din Europa a anunțat, vineri, un discount de 20% pentru zborurile către sau care pleacă de la Aeroportul Londra Luton.

Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale), zborurile putând avea loc la orice dată. În plus, pasagerii care aleg această ofertă pot beneficia și de o altă facilitate pentru serviciul WIZZ Flex pentru doar 1 GBP. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

De subliniat este că reducerea de 20% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică tuturor zborurilor către și dinspre Londra Luton disponibile pe wizzair.com și în aplicația mobilă WIZZ în perioada promoțională. Această promoție este valabilă pe 26 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Totodată, prețul promoțional de 1 GBP se aplică serviciului WIZZ Flex pentru fiecare zbor și fiecărui pasager în parte atunci când este achiziționat împreună cu biletul promoțional pentru Londra Luton, când este achiziționat pe wizzair.com sau pe aplicația de mobil WIZZ în perioada promoției.

Promoția nu se aplică rezervărilor de grup. Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul perioadei promoționale, pasagerii recunosc și acceptă termenii și condițiile WIZZ Flex. Promoțiile pot fi combinate și aplicate împreună.

Participarea la promoția privind discount-ul de 20 la sută este o condiție prealabilă a participării la promoția Wizz Flex, deoarece serviciul Wizz Flex poate fi achiziționat doar în timpul rezervării unui zbor, dar participarea la promoția Wizz Flex nu este o condiție prealabilă a participării la promoția de discount de 20 la sută.

Wizz Air le reomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție.

„Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc”, arată Wizz Air.

 Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind de asemenea obligat să poarte mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală, iar conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata fără contact.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze online toate achizițiile înainte de zbor (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minim orice posibil contact fizic în aeroport.


Intră acum și în grupul de