Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat lucrările la drumul județean Boroaia-limita cu județul Neamț: La toamnă se vor putea finaliza lucrările la acest tronson.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a verificat, vineri, lucrările care se execută la drumul județean DJ 155B pe tronsonul Boroaia – Giulești – limita cu județul Neamț, pe partea dreaptă a râului Moldova.

El a spus că este vorba de un tronson de 5,4 km care se modernizează printr-un proiect al Consiliului Județean Suceava.

Astfel, drumul este lărgit de la 6 la 8 metri și că până acum s-au executat acostamente, podețe transversale drumului județean pentru preluarea și descărcarea apelor pluviale, podețe la drumurile laterale pentru asigurarea accesului la drumul județean, podețe de acces în curți.

„Din ce am constatat, cam într-o săptămână se termină de turnat primul strat de asfalt, urmând să se treacă imediat la următorul, astfel încât, apreciez că la toamnă se vor putea finaliza lucrările la acest tronson”, a spus Flutur.

El a menționat că în județ se lucrează la multe drumuri județene și naționale.

Potrivit acestuia la drumurile județene se lucrează la Vulturești, Hârtop, Valea Moldovei, Mălini, Mușenița, Bilca, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Mănăstirea Humorului, Pleșa, Panaci, Câmpulung Moldovenesc – Rarău, pe la Izvorul Alb, Gemenea, Stulpicani.


Intră acum și în grupul de