Dosar penal pentru un italian prins baut la volan de politistii din Darmanesti


Intră acum și în grupul de

Un italian a fost depistat în trafic de poliţiştii din localitatea suceveană Dărmăneşti, conducând maşina în stare de ebrietate. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 21.06, echipajul de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Dărmăneşti, în timpul executării serviciului pe DJ 209D, pe raza comunei Dărmăneşti, a oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul italian, R. Angelo, de 56 ani din localitatea Ardea-Roma.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma acestui rezultat, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice în sânge. Italianului i s-a întocmit dosar penal.

Tot luni, la ora 14.00, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timpul unei razii pe DJ 176, în zona comunei Moldoviţa, a oprit în trafic un autoturism condus de I. Liviu, 39 ani, din localitate.

Pentru că şoferul mirosea a alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, constatându-se o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice în sânge.
Şi în cazul acestuia s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de